Брадърът Цветелин се друса в къщата – с видео

0
bbf3
Биг Брадър вижда всичко

Skandalno.net Брадърът Цветелин от Ботевград се дрогира в къщата! Съпругът на лолитката Ванеса бил засечен от “Големия брат” да гълта дребни сиви таблетки в тоалетната.

Тъй като Цветелин не бил съобщил на продуцентите, че пие лекарства, веднага извикали експерти, които да кажат какво взема. Оказало, се че става въпрос за амфети. Междувременно, охраната нахълтала в къщата и преровила чантите на семейството от Ботевград. Натъкнали се на богати запаси от същите таблетки. Химически анализ потвърдил, че става въпрос именно за амфетамини.

Цветелин бил подложен на изследвания, които доказали зависимостта му от дрогата. Скандалът обаче се туширал от организаторите. Това неминуемо би довело до сваляне от екран на шоуто. Все пак в къщата има деца, които биха могли да се натъкнат на „интересните бонбони”.

Ванеса и Цветелин от Ботевград
Ванеса и Цветелин от Ботевград

Въздействието на амфетите се проявява с приповдигнато настроение, необичайна бъбривост, разширени заници, липса на апетит. След като премине ефектът на дрогата човек става избухлив, тревожен, не може да спи. При Цветелин тези симптоми определено са налице.

Въпреки че снощи Цветелин и Ванеса се спасиха от елиминации, едва ли за дълго ще останат в къщата. Всички съквартиранти знаят за историята с дрогата, но са подписали документ, че ще запазят мълчание по случая. Въпреки това по всяка вероятност ще се сплотят още повече срещу семейство Цветанови.

Този четвъртък ще излезе първата двойка, този път по официалния ред. За оставане в шоуто се борят Милеви и Чипеви от Етрополе.

Представянето на Цветанови не вещаеше чак толкова драматични обрати. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *