Божидар Димитров: Македонското знаме е кражба от японците!

0
Божидар Димитров
Божидар Димитров пак разгневи македонците

Българо-македонските скандали не затихват, а напротив, продължават да се вихрят с пълна сила. Македонците искат да получат извинение от Божидар Димитров, но той отказва да го направи, като продължава да подкалжда огъня.

Последното изказване на българския професоре, че новото знаме на западните ни съседи всъщност е открадното от Японския императорски флот. Това може да бъде повод за сериозен международен скандал и ако азиатците научат за случилото се нещата ще трябва да се изясняват в съда. Историкът също така отбеляза факта, че бившия национален флаг на Македония е бил много по-красив, а настоящият им е прости един вентилатор. Те искат да издигнат знамето си на 75 метров пилон до ГКПП Деве баир, докато българският флаг се вее на 45 метров, но Божидар Димитров заяви, че нямат това право защото земята е албанска.

Македонски флаг
Новото македонско знаме е копие на японския императорски флаг

Професорът призна, че при посещението си в Македония е имал разговор с техни политици, които си признали, че доктрината им е фалшива. Божидар Димитров ги съветва да прекратят конфликта си с нашата страна и просто да признаят, че до 1944 г. всички македонци са били българи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *