Борисов: Утре връщам мандата, да се оправят сами

0

Ден втори: Безхаберието на политиците продължава

Бойко Борисов
Бойко Борисов връща мандата

През втория ден от работата на „новия” български парламент, политическото безхаберие продължава с пълни сили. Кухите кратуни на политиците така и не могат да родят нищо друго освен скандали, заплахи и репчене един на друг, кой колко е велик или обиден на някой си.

Денят започна с опустошителен телевизионен скандал между видни представители на ГЕРБ, БСП и ДПС, които си отправиха взаимни обвинения. В студиото на Нова Димитър Лазаров от ГЕРБ, Петър Курумбашев от БСП и Четин Казак се хванаха за гушите, отправяйки си взаимни обвинения. Наистина, хората се забавляваха с глупостите им, но при всички положения забавления от подобен род няма да сложат храна на трапезата. Атака пък отново тръгнаха срещу течението и поискаха отделно ефирно време.

Политика
Политика

Допълнително масло в огъня наля патронът на ГЕРБ Бойко Борисов, който убедено говорѝ пред журналисти, че утре приема мандата на правителството и веднага след това ще го върне. За да види какво ще направи „вече видната тройна коалиция”.

После Борисов разкри за тайна предизборна коалиция между ДПС и Атака, която БСП ловко управляват зад кулисите. Като доказателство за твърденията си бившият – настоящ премиер посочи факта, че тези две партии вече са си спретнали общи парламентарни комисии.

„ГЕРБ няма да участват в парламентарното гласуване, докато Атака и ДПС продължават да са в коалиция. Вие всички видяхте, че във всичките комисии са назначени представители на тройната коалиция БСП, Атака и ДПС”, каза той.

Дотук добре, но вече дойде време да се сложи край на експериментите с икономиката на България и живота на хората. Защото безчинствата продължават, все още нямат какво да се яде, а неколцина политици си разиграват коня и хвърлят МИЛИАРДИ, за да се доказват един на друг кой колко е велик.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=avVOddLnqgA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *