Борисов: Цеко Минев не ме е подкупвал, даде ми само шапка

0

Премиерът Бойко Борисов отрече да е лобирал за интересите на шефа на Ски федерацията и едновременно колега на Цветелина Борисова – Цеко Минев. Нищо не ми е дал човекът, даде ми само една шапка, като беше световната купа, но той на всички даде – оправда се Бойко.

Имаше и голяма опашка, докато чакахме и аз му казах – що не направиш още един лифт, а той рече държавата не дава. Това значи ли, че лобирам за него, когато скиорите се нуждаят от нов лифт, за да не чакат на опашки, попита риторично премиерът. Но аз сега няма да се отметна от думата си и ще изчакам какво ще решат еколозите и защитниците на горите. Да ходят на ски в Австрия, да ходят където искат, ако щат и в Америка, като не желаят да им построим нещо ново, развихри се министър-председателят. Ама после майките и бащите им да не ме питат къде са им парите за пенсиите. Като не можем да си направим туризма печеливш, няма и да има пари в хазната, заплаши той.

Той каза на еколозите да преценят колко нови дървета трябва да се посадят и да си стиснат ръцете за лифта. Ще садим колкото трябва и където трябва, обеща Борисов на срещата с протестиращите. И няма да пусна закона без обществено обсъждане. Пък това, че всеки ден даваме магистрали, спортни зали, пречиствателни станции на този народ, никой не го оценя, огорчи се Борисов. Той нападна задочно Меглена Кунева, че била осем години министър, но не чувала гласа на народа. На обвиненията пък, че обслужва интереси на Цветелина Борисова избухна – аз с нея съм се разделил преди пет години и не сме се чували, откъде накъде ще й знам интересите и ще ги защитавам? По информация на присъстващи част от преговарящите излезли шашнти от срещата.

Цеко Минев е подозрително близък с правителството, независимо от оправданията на премиера. ВИЖ ВИДЕОТО:.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *