Борисов става водач на две листи, Дянков аут от ГЕРБ

0

Бойко13Бойко Борисов ще е водач на две листи в два многомандатни района в страната, обяви Цветанов, който явно пак е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ, но в сянка.

Явно Борисов се презастрахова и ако не го изберат от едното място, ще изскочи от другото. Най-вероятно той ще е начело в София, където има най-голям шанс и или в Бургас, или в Пловдив. Едва ли ще посмее да се кандидатира във Видин, Враца, Русе, Силистра, Добрич, Ямбол и останалите райони, в които хората се палят от глад. Във Варна пък съвсем няма да посмее.

Яне плакатЦветанов заяви, че ГЕРБ ще вкара най-малко 100 депутата в парламента. Изхвърлянето му граничи с това на Яне Янев, който е сигурен, че ще има 25 депутата, нищо, че според социолозите няма и един процент поддръжка. Марешки пък ще вкара в НС 20 души, заяви самият той. Най-голяма е заявката на новосформиралата се партия на протестиращите, която взе името на русенска формация. Те са с амбицията да имат 160 народни представители. Ако не броим останалите партии – БСП, СДС, ДПС и партията на Кунева, излиза, че депутатите ще са най-малко 300.

Цветанов съобщи и една добра новина – Дянков няма да бъде в нито една листа. Причините са две. Или Борисов още не може да му прости доклада до ЕС, в който бившият ни финансов министър разкри някои свои наблюдения как се харчат европейските пари у нас, или не смее да пусне Дянков като водач на листа в който и да било регион, защото означава да отблъсне дори последния привърженик на ГЕРБ. Въпреки това ексфинансовият министър си стои в България и знае, че ако ГЕРБ направи правителство, американските му господари пак ще го назначат да затяга коланите в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Tj3Z_HHUuB4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *