Борисов си върза гащите – ГЕРБ не може без Цветанов

0

boyko-trbunaЩе бъде много груба грешка, ако Цветан Цветанов бъде отстранен от ГЕРБ  на конгреса в неделя, заяви неочаквано и предпоследно Бойко Борисов.

Според експремиера  изваждането на Цветанов от редиците на партията ще се  възприемело  като голамо предателство от половината членове на ГЕРБ.

В същото време Борисов отново подчерта, че се е от дистанцирал от своя заместника в ръководството на ГЕРБ. Той издаде, че за конгреса в неделя е подготвил един много изненадващ състав на Изпълнителната комисия. Очаква се експремиерът  да лансира за свои заместници Томислав Дончев и Цецка Цачева.

Както винаги витееватите думи на Бащицата не бяха разбрани от простосмъртните. За какво отстраняване от партията иде дума, след като се разчу, че Цветанов просто няма да е заместник-председател? Нима конгресът е нагласен предварително и делегатите ще поискат уж спонтанно да изключат Цветанов направо от партията?

Това ще бъде груба грешка, според Борисов, но в същото време той се е дистанцирал от Цецко и предлага Дончев и Цачева. Как да го разбираме  и какъв преводач още ни трябва, за да схванем изказването на експремиера? Та нали той като се дистанцира лично, другите ще бягат като опарени от Цветанов?

Всъщност най-добре е изобщо да не се тълкуват думите на Борисов, а да се изчака до утре, за да видим какво ще стане. Много често той казва нещо, а на другия ден твърди, че не бил искал да го каже и просто не го разбрали правилно журналистите. А ние пък да не сме извънземни, че да го разберем?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1F3OR0Hxo8g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *