Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов сам се похвали, че подслушва министрите

бОРИСОВ ЗАПЛАХИКазаното от Мирослав Найденов днес не е новина, а потвърждение на думите на Борисов.

Навярно малцина си спомнят, че миналата година, хвалейки се колко са му дисциплинирани министрите, Борисов заяви полушеговито, че знае всяка тяхна крачка, подслушва ги какво си говорят и че доверие се изгражда не като гледаш какво ти говори човека, а като знаеш какво говори зад гърба ти. Затова от ГЕРБ били така сплотени и никой не можел на своя глава да направи нищо.

Тогава хората не обърнаха особено внимание на думите на Вожда, защото той всеки ден цепеше по някоя мъдра мисъл и затова решиха, че проявява дебелашкото си чувство за хумор. Цветанов разпитДнес обаче, когато Мирослав Найденов заяви това официално, изведнъж форумите се напълниха с възмутени писания, та чак платените драскачи на ГЕРБ се скриха. Едва ли има някой, който да вярва, че акцията на Цветанов да се подслушват министри е била солова и самодейна. Логично е, че му е била наредена от шефа му, който е зает сега да дава автографи и уж не вижда какво става в държавата.

Съвсем нормално си звучи признанието на Найденов и това не е никаква бомба. Въпросът е, че част от електората на ГЕРБ е толкова заслепен, че дори да видят слушалка вкъщи, ще помислят, че им я е подхвърлила опозицията. Мнозина „пробудили се“ смятат обаче, че компроматите станаха толкова много, че Борисов е решил след Дянков и Найденов, да се отърве и от Цветанов и сам да поеме към властта. Има един въпрос обаче – сигурен ли е Борисов, че Цветанов не е подслушвал и него?

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2iRaJEwksV4

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Борисов сам се похвали, че подслушва министрите

  1. bold Отговор

    25.04.2013 в 11:36

    Бойко и Цветанов трябва да влязат в затвора – задължително. По-скоро за Доган и Волен Сидеров ще гласувам отколкото за тези отрепки от ГЕРБ. Смърт на ГЕРБ!!!

  2. Дани Отговор

    27.04.2013 в 10:47

    верно се оляха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *