Борисов пак влезе в болницата

5

бОРИСОВ ЗАПЛАХИТоку- що водещите агенции съобщиха, че премиерът в оставка отново е влязъл в болница. Те не съобщават диагнозата му, но най-вероятно става дума за ново вдигане на кръвното.

Борисов бе предупреден от лекуващите лекари да избягва натоварвания и вълнения, но в петък на заседанието на Министерския съвет задмина себе си, като отдели достатъчно време за всеки един от опонентите си и го прати на майната си. Дори нагло заяви, че може да направи секретарката си премиер и да я командва по телефона. ПлевнелиевНегативните реакции не закъсняха. Във форумите засипаха премиера в оставка с гневни думи и пратиха него на същата майна.

В същото време президентът Плевнелиев продължи да работи и да търси начин за излизане от кризата, макар че общественият съвет при него се оказа фалш старт.  Това доста ядоса Борисов, тъй като досега той смяташе президента за своя марионетка, но той се откъсна от орбитата му и започна да води собствена политика. Обществените реакции са разнопосочни, но продължават да на искат ГЕРБ във властта. И докато президентът свикна да бъде освиркван от протестиращите – и на 19 януари, и миналата неделя, и днес, то Борисов все още не е в състояние да понесе народната любов. Тази вечер той трябваше да присъства на митинга-заря по случай Освобождението на България от турско робство. Площадът още преди час беше заварден от полицаи. Плевнелиев ще отиде, но Борисов предпочете да се отдаде на здравословното си състояние и на грижата на лекарите. Освен това го жегна и днешната шега на протестиращите, които събираха стотинки в шапка за престоя му в болницата. Желаем му скорошно оздравяване!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

5 КОМЕНТАРИ

 1. Писна ми! Ако наистина е вдигнал кръвно, да си пие хапчетата! Каква болница, след като нарушава закона, приет от самия него? С една и съща диегноза не могат да те приемат в болница, ако не са минали най-малко 30 дни!

 2. Че всеки вдига кръвно бе, голям праз, нали все още няма инсулт, кво толкова…нормално е, наклал се е, като нерез.

 3. ХА-ХА-ХА…

  Приятели,

  Герберски циркови номера… „Мамка ни“ реве по телевизийте като Дърта магарица…, Боко (да се свети името му) се прави на неразбрания от “народа от партия ГЕРБ” и Разптнат Христос…

  При толкова застарели “булки”-министърки, няма ли да ни покажа и някоя клемактерална Хистерия…?
  .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *