Борисов пак болен, не отиде на срещата на ЕНП

1

БойкоВ специално писмо до шефовете на ЕНП , експремиерът Борисов  информира, че няма да участва в срещата на Европейската народна партия, която се провежда по традиция преди всеки Европейски съвет.

Борисов се оправдава с влошеното си здравословно състояние последните седмици и пожела успех на колегите си. В същото време в Брюксел е президентът Плевнелиев и председателят на ПЕС, Сергей Станишев, който също ще участва в заседание на левицата на европарламента. СтанишевТой изрази притесненията си не толкова от влошеното здраве на Борисов, а от това, че служебното ни правителство може да се окаже втори кабинет на ГЕРБ, което не е по правилата и е подмяна на Конституцията и вота на народа .

ГЕРБ върнаха мандата си на президента, но в новото правителство виждаме четирима министри, които са бивши зам.-министри в предишното правителство. Освен това хора, приближени до един или друг силен във властта. Шефът на ПЕС изрази силното си безпокойство, че отново имаме политически кабинет, а не независимо надпартийно правителство. Това пък поражда съмнения относно предстоящите избори и тяхната организация и най-вече тяхното честно протичане. Припомняме, че след като даде оставка, Борисов на два пъти влезе в болница, заради повишени стойности на кръвното налягане. Това пък предизвика бурни реакции във форумите, тъй като с подобно кръвно много хора ходят на работа и не им се дават дори болнични, а бившият държавен глава бе сложен на системи. Някои открито го обвиниха в симулация и опити да печели рейтинг, предизвиквайки у хората съжаление, че се е преуморил..

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *