Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов награди „якия касапин“ от атентата

А къде е оня, якият касапин, интимно запита премиерът Бойко Борисов по време на церемонията по награждаването на лекарите, които са лекували ранените израелци след атентата в Бургас. Въпросът предизвикал смутени погледи и лек стрес у медиците, които не знаели за кой „касапин“ иде реч.

 Малко по-късно, след като приключи с дебелашките шеги, премиерът официално благодари на всички, които са успели да стегнат софийското летище и да се натоварят на самолета, както и на бургаските медици, които били, според него по бански на плажа, когато научили новината.

Премиерът пак премина в характерното си фамилиарничене и образно обясни – „стоят си на плажа, чуват за атентата и направо върху банските слагат престилките, нахлузват ръкавиците и започват да оперират“. Тук вече лекарите поприкрили, доколкото могли усмивките си, знаейки, че никой не е бил на плаж, а половината на работа, другите на разположение трети пък доработвали в частни клиники, където ги заварила новината и излетели оттам веднага.

След като връчи на медиците грамотите, премиерът даде за пример добрата им работа, но не спомена нищо за смешните им заплати и не каза кога ще бъдат увеличени. Направи впечатление и че на награждаването имаше повече медицински началници, отколкото редови лекари. Те бяха останали да работят по болниците. Журналисти попитаха съдебната лекарка Галина Милева, която лично е извършила аутопсията дали последната версия, че камикадзто е било с умствена изостаналост и пионка в ръцете на истинските атентатори, е вярна, лекарската, която е и депутат от ГЕРБ отговори, че това още не е установено, той като не са направени всички изследвания и анализи и обеща, че някои от тях ще да готови до няколко дни.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *