Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов: Моряците да признават и ще получат леки присъди!

Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисов окончателно си изми ръцете по случая със задържаните в Испания български моряци като заяви, че който съдейства на правосъдието ще може да се надява на по – лека присъда. Няма съмнение, че виновните наистина трябва да си получат заслуженото, но сред екипажа има и мнозина, които въобще не са знаели каква стока товарят на кораба „Свети Николай”.

Министър – председателят беше категоричен, че никой от роднините на арестуваните, няма моралното право да му се сърди. Той припомни, че е обърнал внимание на всички, разговарял е с когото му е било възможно и не на последно място – командировал до Мадрид всички министри, за да се запознаят с фактите на място.

Свети Николай

Българските моряци остават в затвора

„Няма кой и за какво да ми се сърди. Всеки, който окаже съдействие на правосъдието, ще получи по – лека присъда или ще бъде освободен. В този случай всичко зависи от системата в кралство Испания. Ние не се съмняваме в правотата на решенията, които ще вземат” – каза Борисов.

Той припомни, че Испания е член на Европейския съюз много по – отдавна от нас и там хората работят както се изисква. Освен това нямало място за коментар по случая, защото на кораба бяха намерени само и единствено трите тона кока, без никаква друга стока.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fF_jZjxQGGI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *