Борисов: Миналото ми е прекрасно, в България инфлация няма

3

Като прекрасно определи своето минало българският премиер Бойко Борисов в интервю за Евронюз. На въпроса дали през годините на прехода е познавал лично хора, които са участвали в криминалния бизнес, той каза, че това са измишльотини на Станишев.

Защото искал да спечели изборите и затова пускал такива слухове. Всички решения, които взимам са открити и прозрачни, заяви премиерът и българите оценят моят честност. Той не коментира дори запечатаните си на снимки връзки с Алексей Петров, нито пък грамите на американските посланици, които го уличават в криминална дейност. Дори се направи, че не си спомня за няколко немски вестника, които открито го уличиха във връзки с подземния свят.

Борисов се похвали и че инфлацията в България е нулева, което стресна дори интервюиращия журналист. Интервюто на премиера предизвика бурна дискусия из интернет. Около 90 процента от дискутиращите, които не са платени драскачи на управляващите попитаха той не вижда ли цените как скачат, не се ли сеща за увеличението на тока и горивата и как така е изчислил инфлацията като нулева. Повечето го обвиниха в лицемерие, а някои дори в цинизъм.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/nF9xQVq3j1Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. За ..такива като него- от десетки фирми им текат парички -Инфлацията не се усеща и …почти клони към 0…А , ние , сме с по една пенсийка-..какво да кажем..УЖАС…!?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *