Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борисов изритал Фидосова от ГЕРБ заради тайното тефтерче

ФидосТежкото писмо на Искра Фидосова, че се отказва от депутатското си място и от всички постове заемани в ГЕРБ хвърли в тъч редовите й съпартийци.

Тя почти обидено обясни, че се оттегля, за да изчисти името си, но същевременно ще работи с всичките си сили за ГЕРБ и за идеите й. Срещу нея се водела мръсна кампания и компроматна война, но тя щяла да направи всичко, за да махне петото от името си, се казва в изявлението й.

„Мръсната кампания“ се изразява в това, че при обиск на канцеларията на шефа на Комисията по конфликт на интересите бе намерено тефтерче, на което пишеше, че някой/я/ си И.Ф. кадрува, трябва да й се докладва, заповядва кое дело да се забави, кое да се скрие, на кое да се даде ход, кой да бъде смачкан финансово и политически и на кого да се помогне. Бойко БорисовАко господин Златанов беше казал, че тефтерчето не е негово и му е подхвърлено, щеше да има някакви основания да се говори за компроматна война. Но той най-спокойно си призна, че бележникът си е негов, почеркът е негов и си е записвал при кой случай как трябва да се постъпи, за да не забрави. Така че за очерняне на име и мятане на компромати и дума не може да става.

Никой от магистратите не спомена, че зад инициалите И.Ф. стои точно Фидосова и стана нещо като „Крадецът вика“ Дръжте крадеца“. Тя първа се разпозна и хукна да чисти името си. Как точно ще го хигиенизира това име, като се прибира вкъщи и се отказва от всичките си постове, включително и депутатския, не стана ясно. Стана ясно обаче друго. Бойко Борисов призна, че преди това е разговарял с Фидосова и е уважил искането й.

Това не може да бъде, възкликна ексдепутатът Емил Димитров. Борисов й е наредил да се маха, за да запази себе си и Цветанов. Мнението на хората в много сайтове е същото. Фидосова е прекалено самовлюбена и напориста, за да напусне всички постове заради някакви си инициали. Просто Бойко Борисов бърза се е отървал от нея, като й е наредил да даде оставка. Така следствието за инициалите в тефтерчето ще се размие, а ГЕРБ ще се надява в това време да се върне на власт, за да замете следите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *