Борисов: Да пукна, ако има черна каса в ГЕРБ!

0
Два дни и си аут!

Премиерът Борисов за пореден път обра аплодисментите, след като се прекръсти и закле в телевизионен ефир, че ГЕРБ нямат черна каса. Необичайната за един премиер клетва той произнесе, след като бе атакуван от журналисти, че разликата между реалната стойност и ужасно високите крайни цени на лекарствата у нас, попада в някаква черна каса на партията.

„Да пукна, ако има такова нещо. Категорично отричам!” заяви премиерът и се прекръсти. На свой ред той освирка текущия здравен министър Стефан Константинов и го определи като най-некадърния представител на политическия кабинет. Той се позова на оценки, дадени от колегите – министри на беладжията.

Премиерът изрази сериозно възмущение от бездействията на Константинов, който пропуснал покрай ушите си проблема с ненормално високите и непрекъснато растящи цени на лекарствените средства. Борисов неколкократно подчерта, че в неговия кабинет който не се справя си заминава без много приказки.

Амии, ще се постарая.

„Ами той върви след всички събития и се оставя друг да му вади кирливите ризи и да ги показва в продължение на дни пред публиката. Давам му броени дни, за да се докаже” – категорично отсече Борисов.

Той за пореден път наплю и предишното управление на държавата като заяви, че Тройната коалиция целенасочено е профукала парите и то във време на световна икономическа криза. Борисов се изрази метафорично и обясни, че докато България е летяла със страшна сила по нанадолнището, те натискали газта докрай, вместо да набият спирачки.

Константинов е третият здравен министър на управляващата партия, който се провали напълно. Предшественикът му Божидар Нанев бе изгонен заради обвинение в престъпление по служба, а първият седнал в удобното кресло Анна – Мария Борисова, бе издухана заради несъгласуване на действията си с ръководството на партията.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *