Бориса Тютюнджиева бърка риалити с моден подиум

1

borisaМоделката Бориса Тютюнджиева грешно е преценила възможностите си и успя да „блесне“ още в първия епизод на „Къртицата“ с огромна издънка. Тя трябваше да прескочи трап с вода, който би минал с лекота и малко дете.

Изключително показно, за да привлече вниманеие още в началото към себе си, манекенката капризно се засилваше и се спираше над десет пъти. Трапът не беше никакво препятствие и всички го минаха буквално със затворени очи, само тя правеше опити да покаже колко е фина и изнежена и без мъжко рамо до себе си няма да може да прескочи. Мъжкото рамо се появи от страна на Иван и Андрей, които накрая изнервено й подсказаха – ами като не можеш да скочиш, влез във водата и мини по дъното.

След тази яка издънка и след като провали отбора се, дамата бе заподзряна, че е къртицата и всички започнаха да я гледат доста съмнително.

Въпреки казаното във визитката й, че била чела за себе си, че има връзки с Бербатов, с Ники Михайлов, с Ицо Стоте манекенки и изброи сума ти известни мъже и че се гордеела с клюките по неин адрес, Бориса не изглежда особено красива и зашеметяваща отблизо, липсва й чара на далеч по-старата от нея Жени Калканджиева, дори други участнички в предаването определено я задминават по нежност и женственост.

Явно моделката разбира, че без фотошоп изглежда като обикновено момиче, което може и да подминеш на улицата, затова се опитва да печели внимание с други похвати – добре изигран страх, загадъчни намеци, че тя е къртицата, намеци, че сърцето й е свободно, кокетничене с камерата и опит да бъде в центъра на събитията, дори с цената на подозренията на другите и провала на мисиите им.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vcE_qZx6DPs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *