Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бориса се самоелиминира от Къртицата на крачка от финала

Бориса красиваКрасивата и бойна моделка Бориса снощи внезапно се самоелиминира от „Къртицата“ и си тръгна.  Тя шашна цялата публика и най-вече главния редактор Ники Николов с внезапното си решение.

Моделката застана на елиминации срещу Емил Каменов – най-слабият играч, както в мисиите така и психически нестабилен, или както го нарече Любен Дилов – син – липсващото звено в еволюцията между маймуната и човека. Победата й изглеждаше абсолютно  сигурна, защотото тя досега се беше явявала на тест цели три пъти и елиминира трима играчи, включително и Къртицата. По необясними причини обаче тя започна да играе симулатувно, да дава неверни отговори и въпреки предупреждението на Николов и Иван и Андрей, сви рамене и каза, че дава всичко от себе си, но смята, че това са верните отговори.

Защо си тръгна Бориса? Доста от зрителите си задават този въпрос и си дават противоречиви отговори. Тя, която яде скорпиони, хлебарки, скача с парашут, мина по клатеща се греда на 30 метра над земята, мъкна камъни, търкаля се в калта, пи кръв и помия, плува в ледена вода и не провали нито една мисия, внезапно се удави на края на Дунав.

Едната причина е, че тя не иска да стигне до финал, защото там ще се сблъска с истинската Къртица, а това е неин близък човек и тя не иска да му вземе парите.  Ако е така, то новата къртица е или Пушката, или Сано, или Костя. Втората е, че моделката все пак работи в ТВ7 и й се струва нередно да спечели формат в същата телевизия. Бориса за три месеца показа, че е много чувствтелна на тема справедливост и за учудване на всички се предаде сама.  Колежката й Виктория обаче остана в борбата, без да й мигне окото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *