Бориса: Жал ми е за Емката, няма да го съдя

0

boisa2Бориса Тютюнджиева се разнежи и обясни, че няма да съди Емил Каменов за обида. Бодигардът на звездите изтърси в предаването, че я е видал как влиза в стаята на Силвестър Сталоун, а след това идвала още няколко пъти, но актьорът не я искал повече.

След излъчването на видеото моделката побесня, заяви че никога не е виждала отблизо актьора и изказа принципната си позиция, че е крайно време някой да бъде осъден за приказки, които не отговарят на истината. Ние непрекъснато сме обект на клюки, а хората вярват. На всичкото отгоре този охранител твърди, че не ме бил видял лично, а някой му бил казал. Ами и на мен може някой да ми каже, че той е бил видян някъде с някого, но ако разпространя публично клюката, ще е клевета, нали?

Бориса беше толкова запалила, че се срещна с адвокат, който й обеща да спечелят делото и да одрусат Каменов с едно солидно обезщетение.

По време на престоя им в Базата обаче, двамата неусетно се сближиха. Емил й се извини още в началото и призна, че със собствените си очи нищо не е видял, но тя прие извинението студено. Малко по малко враждата им утихна и те изведнъж се сприятелиха. Бориса му даваше съвети, защитаваше го, той пък търсеше компанията й да си говорят за живота и да си споделят.

Няма да го съдя. Като го опознах, разбрах, че е душичка. Добър е, не е злобен, говори малко повече, но не го прави нарочно. Освен това ми стана жал. След едно такова дело той ще остане без работа. Не мога да му причиня това и да го лиша от хляба му, каза моделката. Било каквото било, нека го забравим. Нека си работи момчето, нека и да спечели. Искрено му го желая. Май са направили него къртица, щом ме би на теста, но и къртицата е човек и нямам нищо против да си вземе парите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/_7-LN0UtFeM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *