Борис Дали стана за втори път татко

0

Борис ДалиПреди няколко часа певецът  Борис Дали стана татко втори път. Бебето е дълъго 52 сантиментра и тежко цели 3,600 килограма.

То е момче и все още родителите не могат да определят на кого прилича. Но със сигурност ще е гласовито като баща си, тъй като мощно изплакало и показало колко добре са развити белите му дробове. Щастливите  родители все още не знаят как да го нарекат и какво име да му сложат, та да му носи късмет. Майката Лили е добре и от сърце благодари на екипа на „Майчин дом“, с чиято помощ малкото й съкровище се е появило на бял свят. бебе3Певецът пък е отложил временно участията си, за да бъде до жена си през първите дни.

Лили и Борис имат още един син, който се казва Краси и през есента ще е първокласник. Той чака братчето си и даже му е купил камионче, понеже смята, че то веднага ще започне да си играе с него. Два пъти мъжкият татко пък тази вечер е приготвил трапеза и с най-добрите си приятели ще полее събитието, но е обещал, че само ще го полее, а няма да се олее. По традиция обаче мъжките татковци се оливат от радост до ушите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/KZp_7pIIDOA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *