Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Борецът срещу корупцията Яне Янев източвал митниците – с видео

Яне Янев точил митниците чрез Румен Цайса

Яне Янев точил митниците чрез Румен Цайса

Страшна работа са тези митници и всички нередности, които се извършват на границите ни. Преди време след поредния скандал, свързан с родните митници, бе замесено и името на лидера на РЗС Яне Янев. Съществува вероятност той да има нещо общо с контрабатните далавери, които се правят там.
Докато Сергей Станишев е заемал поста министър – председател на България, службите за сигурност изготвили доклад, в който е упоменато, че Румен Божинов( наричан още Цайса), бивш заместник – директор на митниците,

Дал ли е Румен Цайса 1 млн. лв. на Яне Янев

Дал ли е Румен Цайса 1 млн. лв. на Яне Янев

всеки месец е превеждал на Янев по около 80 000 евро. Така за около 13 месеца лидерът си спечелва приблизително 1 млн. евро без да извършва каквито и да било усилия, участвайки в незаконни сделки. Освен всичко това Цайса наредил на началниците на отделните пунктове ежемесечно да събират по близо 25 000 евро, които да бъдат похарчени за предизборната кампания на яневата партия.

Борец срещу корупцията или

Яне Янев: Борец срещу корупцията или пряк участник в нея!

Преди около 3 години, Кирил Маджаров, шеф на митницата в Свиленград, съобщава на държавните служби за нередностите, които се случват. В отговор на това негово действие, Божинов заповядал на свои хора да разчистят сметките с Маджаров. Страхувайки се за живота си обаче, последният симулира сърдечна криза, за да бъде приет в болница.

Хомо ли е Яне и долен ли е Волен?! ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *