Борчески бригади сеят ужас у независимите наркодилъри. Разчистването на улиците започна…

0

dilari1Наказателни бригади върлуват из столицата и по-големите градове в страната и всяват ужас в самосиндикалните дилъри. В София положението е най-напечено. В рамките на един месец, са открити няколко трупа на криминално проявени лица, които в посладно време са се занимавали в продажба на наркотици за своя сметка.

Въпреки че в столицата в момента няма безспорен господар на наркопазара, все пак има по-силни групи, произхождащи от структурите на Таки и Ицо Исуса, както и подчинените на Стефан Бонев- Сако. Опитите на наказателните бригади да отстранят дилърите- dilariотцепници препастват в истинска война. Жестоките методи за мъчения и убийство сякаш са измислени от средновековни инквизитори.

Наскоро откритият труп на мъж в шахта в кв.”Бояна” хвърли полицията в потрес. Идентифицираният Борислав Добрев бил дребен дилър, които работил за своя сметка. Разбира се, когато по-едрите играчи го надушили, започнали първо да го заплашват. Добрев потърсил съвет от свой познат полицай. Споразумяли се дилърът да даде информация в замяна на закрила. Ченгето обаче по всяка вероятност работел и на страната на по-силните в бранша, защото малко след срещата smartДобрев получил смръзяващо кръвта обаждане. Информирали го , че знаят за намелението му да се разприказва.

Тялото на дилъра било открито скоро след това. Мъжът бил ръган в задните части с остър предмет, но смъртта му настъпил в следствие на пребиване с камъни. Досега наказанията за провинили се наркодилъри бяха рязане на уши, пръсти, изнасилаване. Новият почерк показва разместването на средните и ниските пластове в наркойерархията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *