Борбата за одеалото е причина за 20% от разделите

0
Масово двойките се разделят заради борбата за завивката

Неусетното неразбирателство за завивката  през нощта  е основополагаща причина за разрив в отношенията с любимия човек, сочат резултатите от ново проучване. Твърде често в двойките се случва  единият вечно да е отвит и да умира от студ, а другият да се разполага с цялата завивка, но този тормоз е приемлив само до едно време.

Двойките се разделят заради битовизми

Това вече е научно доказан факт след обстойно анализиране на взаимоотношенията в британските двойки. Учените заключват, че всяка десета двойка се разпада именно защото налице е фундаменталният и неразрешим спор с недостига на одеалото. След съсипващата връзката борба за завивката се нарежда ужасяващото хъркане на половинката, което не ви оставя да се наспите нито една вечер.

Според учените 20 на 100 от дойките рано или късно се разделят поради липса на сън, заради злокобното хъркане на любимия човек, от което спасение няма. При всички положения експертите съветват двойките да не прибързват с разделите, а ако не могат да се разберат за завивката да използват две, а ако единият много хърка да потърсят специализирана помощ, вместо спасение в обятията на някой друг, който тепърва ще трябва да опознават.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *