Бонка: Няма да убивам Юксел Кадриев!

1
Бонка Георгиева

Бонка, бившата съпруга на Юксел Кадриев била натикана в ареста вчера, след като водещият се разревал пред полицията, че тя възнамерява да го убие. След подадения сигнал, жената била арестувана от служители на VІ – РУП в столицата и откарана под конвой до зандана.

Бонка разказва, че още в седем сутринта някой започнал да звъни на входната врата и когато отворила, пред нея се появили трима униформени полицаи, които извадили заповед за арест. След това я завели в районното управление на „Бъкстон”, но без белезници защото решили, че явно не е толкова опасна, колкото се опитвал да я изкара Юксел.

Юксел Кадриев е видимо доволен от действията си

Когато седнала да я разпитват, на Бонка и просветнало, че Кадриев я натопил пред властите с няколко на брой гневни смс-и, които двамата си разменили преди около седмица. Един от тях се струвал особено заплашителен на телевизионера и той го използвал, за да накисне бившата си жена. В това съобщение тя му писала да престане да й се прави на интересен, но в заключение добавила „няма куче дето ме е лаяло и не е умряло”. Така, Юкселчо решил да се ожали в полицията и към в оплакването написал и думичките за лаещото куче.

Бонка пък се оправдала, че когато писала смс-те, била много ядосана, задето съпругът й се опитвал всячески да й попречи да си вижда детето и подал жалба в прокуратурата. След като дала обяснения, които задоволили дори и претенциозните следователи, Георгиева била принудена да подпише протокол, че няма да убива Юксел Кадриев. Тя направила това досущ като властелините на престъпния свят Антон Петров – Хамстера и Димитър Желязков – Очите, които пък декларираха преди десетина дни, че няма да трепят ченгета и магистрати.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Тази не избяга ли от детето и мъжа си с някакъв манго от бивша Югославия?Сега какво иска?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *