Бони ще става депутат, ама като завърши средно

2
Бони

Една от най – известните ромски звезди на модерния фолк – Бони, щяла да става депутат. За мераците и въжделенията си разказа самата певица пред телевизията и уточни, че най – вероятно ще прави собствена партия. Пред осъществяването на смелата идея обаче засега има едно сериозно препятствие – Бони все още няма средно образование.

Чалга звездата е категорична, че като навлезе в политиката светът ще има много да научи от нея. Най – основната й дейност на политическата сцена щяла да бъде работа по интеграцията на ромите, които все още оставали неразбрани от другите етноси в България.

Тежкотоварната Фидосова мечтае да е чалга певица

„Не знам дали ще играя за някоя от настоящите политически сили. При всички положения ще работя много за интегрирането на ромите . Много вероятно е да бъда и солов играч, но съм сигурна, че ще намеря мнозина, които ще гласуват за мен и ще ме подкрепят. Малко остава да взема дипломата – от нея ме делят само няколко изпита” – категорична е певицата.

Идеята за новата кариера хрумнала на Бони, след като преди време добродушната депутатка от ГЕРБ Иска Фидосова разкри мечтата на своя живот – да направи Софи Маринова своя колежка народен представител. Когато Фидосова обяви това, тя едва не припадна от вълнение и даже запя с пълно гърло песен на любимата Софка.

Искра се подмазва на Софи:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ето, такиа ни коват Законите в тая тоталитарно комунделофашистка държавица. затова няма бъдеще. Край, трябва да емигрирам, то от Калинки Лапачи на постовете живот за нас няма. Казано е – където търтеи царуват, пчелите мед не могат да свъртят! Е, тук търтеите спрямо пчелите са минимум 3:1. Тогава за каква оправия говорим? АБСУРД!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *