Бони копира Преслава – и тя си отряза носа

2
Бони

Ромската перла Бони явно е готова на всичко, за да привлече медийното внимание, докладваха хора от музикалния бизнес. Само ден след като заяви, че възнамерява да навлезе в политиката и да стане депутат, стана ясно и друго – че съвсем безцеремонно е изкопирала колежката си Преслава и си е направила абсолютно същата операция на носа.

Припомняме, че Пресито цъфна с нова визия преди около седмица и тогава стана ясно, че е претърпяла тежка хирургична интервенция за коригиране на обонятелния си орган, който съвсем не харесвала заради малката гърбичка, която го загрозяваше. След свалянето на бинтовете Преслава стана още по – красива и това провокирало колежката й Бони да действа решително в същата посока.

Преслава

Според нейни близки, тя от доста време се комплексирала заради носа си, който намирала за твърде дълъг. Сега обаче събрала достатъчно смелост и подкокоросана от приятеля си Азис, решила да направи кардинални промени върху цялостния си облик. За операцията платила с хонорара от „Седем часа разлика”, където по някакъв начин изигра успешно ролята на санитарката Кети.

Определена доза ирония предизвикали страховете на Бони, че може да я урочасат преди операцията и нещата да не станат както трябва. До последния момент никой, дори и най – близките й не знаели за предстоящата корекция, защото певицата не искала да стане жертва на лоши магьосници.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=rp_AZC5tORQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *