Бони иска гаджето й да й построи къща

0

boniБони си поиска цяла къща от любимия мъж.  „Когато ти ми построиш къща, ще си направя в нея  кът с много цветя и ще се грижа за тях като за дечица“, обеща фолк певицата и отправи всички тези  предизвикателства към гаджето си от ефир.

Бони изобщо не скри, че вече е намерила истинското щастие в личния си живот, че не е онази самотница отпрледи две години, че си е взела дипломата, че има ново самочувствие, но не поиска да каже повече подробности за името и заниманията  на новата си половинка.

Певицата сподели, че двамата планират  да заживеят в собствена къща и превят всичко възможно да постигнат целта си, а мечтата на самата Бони е има в къщата повече пространство за любимото си хоби – цветята. Аз и сега имам много саксии, пея им, говоря им, даравям ги с любов, но трудно побирам всичките, призна тя.

Когато се преместим в новата  къща, първото, което ще направя е да си обособя кът само за цветя и да спазвам всички изисквания за отглеждането й като температура, влажност на въздуха и всичко, което им трябва, разказа певицата.
Това ще е мойта лична вълшебна градинка, където ще се раззтоварвам и ще съм щастлива.
За доказателство Бони показа  любовта си към растенията, като присади собственоръчно в ефир малко розово храстче в нова саксия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/vQK-KoDUprk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *