Бомбите на полска журналистка най – голямата атракция на Евро 2012

0
Каролина Шестак и нейните бомби

Футболните запалянковци на Евро 2012 се изложиха стратегически, като показаха най – голям интерес не към любимата си игра, а към привлекателната персона на полската журналистка Каролина Шестак. Апетитните пъпеши на репортерката от Полсат събраха най – много фенове в мрежата за видеосподеляне Youtube и след като чукнаха повече от два милиона зрители, задминаха по посещаемост и най – гледаните от изиграните до момента срещи.

Хубавата Каролина споделя, че не е очаквала подобен интерес към личността си, защото никога не се е имала за голяма красавица.

Каролина Шестак и нейните бомби

„Все още не мога да проумея с какво предизвиках толкова голям интерес – споделя блондинката, разклащайки съблазнително природните си красоти – За 15 години в телевизията доста пъти съм излизала с дълбоко деколте, но никога не съм предизвиквала такъв фурор” – допълва Шестак.

Репортерката обяснява, че съвсем естествено се радва на успеха си и разкрива, че вече е получила покана от най – мъжкото списание „Плейбой” за заснемане на фотосесия. Споделя, че тепърва ще вземе решение дали ще разголи гърди на лъскавите страници, или ще ги запази само за своите близки.

Независимо от всичко останало, феновете на Каролина с всеки изминал ден стават все повече, а страницата й във Фейсбук почти е блокирала, след като получила десетки хиляди покани за приятелство от цял свят.

Виж видеото с Каролина:

http://www.youtube.com/watch?v=tPI-vJsu42k

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *