Бойкотираха концерт на Лили в Ямбол заради конфликта й с Митко Щерев! – с видео

0
shterev1
Митко Щерев

lili-ivanova-shterev Над определена възраст, повечето хора просто вече леко изкукуригват, или по-меко казано– малко или повече изтрещяват, и никой не е имунизиран срещу това.

Номера е да усетиш момента и да се кротнеш, приемайки старостта като етап от живота… Някои обаче, не само не го усещат и го подминават, но колкото повече време минава, толкова повече излагации трупат.

Може да ни обвинят в прекалено силни думи, защото иде реч за титулуваната за естрадна Прима – Лили Иванова. Защо ли? Ами защото, ако продължава да демонстрира свадливия си нрав и скъперничество, май ще я детронират още приживе… След като преди четири години се скара с легендарния музикант и композитор Митко Щерев, който й забрани да изпълнява негови песни, дойде ред и на Асен Гаргов. Двамата работиха заедно през 70-те и 80-те години, като Гаргов е автор на 20 песни от репертоара на Лили, сред които “Детелини”, “Необяснимо е”, “Самота” и други.

И двамата мастити композитори обвиняват Лиленце-пиленце, че не им плащала полагащите им се според закона пет процента от участията си… Най-вероятно заради тази грозна история се провали и концерта на бившата медицинска сестра в родния град на Митко Щерев, през изминалата mitko-shterev1седмица. В осемедесетхилядния Ямбол, билетче за концерта на примата си закупили едва… 300 човека.. Явно, солидарни към почетния гражданин на Ямбол, какъвто е Щерев, съгражданите му не уважили седемдесет и кусур годишната звезда. Това всъщност, вече й се е случвало, когато през 2008 г. в Париж пя пред полупразната иначе легендарна зала „Олимпия”.

Междувременно, понеже Щерев обвини Лили, че не познава нотите, предстои второ съдебно заседание, на което тя ще показва знанията си по солфеж. Стига някой да се съгласи да изпита свадливата певица. При първото заседание никой лично не пожела да си навлече гнева й… skandalno.net
Виж защо се съдят Лили Иванова и Митко Щерев! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *