Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бойко призна: Имам си една госпожица!

Бойко Борисов

Суровият министър – председател на републиката Бойко Борисов за първи път в своя живот показа пред медиите, че нищо човешко не му е чуждо. Изненадващо за масите, той се оказа влюбчива и пламенна натура, която държи страшно много на жената до себе си.

Най – изненадващото разкритие на генерала беше, че все пак си има своята госпожица, на която много държи и за нищо на света няма да издаде името й. Причината за това е повече от проста – ако медиите надушат коя е тя, на секундата над главата й ще надвиснат тонове от черни буреносни облаци.

Бойко Борисов

„Имам си една госпожица дето ми е наистина по – близка, но ако разкрия коя е, направо ще я обезкостят. Когато приключа с работата в държавата, ще се оженим и ще си я взема у дома” – категорично заяви Борисов и допълни, че съвсем не му тежи липсата на официална първа дама.

Премиерът – каратист разказа и за раздялата си със своята бивша изгора Цветелина Бориславова. Според него тя е дама от класа, но въпреки това прекратили връзката си по негова инициатива. Причина за това било желанието й за собствено кариерно развитие.

Друг интересен момент от живота на Бойко Борисов са отношенията със собствената му дъщеря, на която забранявал да работи в България. Премиерът сподели за необичайна случка, в която щерка му си намерила работа в подопечното на Симеон Дянков министерство и си затраяла. Въпреки това Борисов разбрал само след няколко часа и на секундата я уволнил, за да се избегнат всякакви инсинуации.

Виж видео с Бойко Борисов:

http://www.youtube.com/watch?v=BJNGa9eKscM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *