Бойко Кръстанов се събра с Ива Янкулова

0
Бойко Кръстанов пак се радва на ласките на моделката

Въпреки че и Бойко Кръстанов,  и Ива Янкулова разправяха на дълго и на широко, че вече са само приятели и за подновяване на връзката им,  и дума не може да става, последните събития говорят друго. Дружката на Явор Бахаров бе засечен на светско парти да интимничи открито с бившата си – моделката, която разкри и своя актьорски талант в конкурентния на “ Стъклен дом“ сериал “ Отплата“.

Ива и Бойко пак мачкат чаршафите

Изглежда,  че приказката старата любов ръжда не хваща, важи с пълна сила за Бойко Кръстанов и сексапилната хубавица, които на последното светско мероприятие не спряха да се натискат пред очите на всички. Близки до звездата от „Стъклен дом“ обаче издават, че за момента Бойко Кръстанов само се забавлява с Ива и самият той не бил сигурен, че иска да възобновява отношенията си с моделката, но нищо не пречело докато умува да се наслаждава на прелестите й.

Все пак гаджето на Мика Стоичкова от “ Стъклен дом“ сам си призна, че е фен на секса за една нощ, а по отношение на Ива Янкулова, към която той наистина изпитваше чувства поне  преди време, може би се страхува, че ако се събере отново с нея, тя пак ще му играе шута заради болезнената му ревност и изневери, които самият той не крие.

Бойко Кръстанов пак гушка Ива Янкулова!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *