Бойко към Станишев: Серхио, ти си нежна душа!

0
Сергей Станишев

Настоящият премиер Бойко Борисов надмина себе си и направи поредните скандални изказвания по адрес на червените си опоненти, които полагат неимоверно тежки усилия, за да оплюят ръководеното от него правителство.

Ядосан до крайна степен от нападките на социалистите, че ГЕРБ умишлено бави пътното строителство в Републиката, Борисов изригна и на свой ред се нахвърли върху опозицията. В следващия момент обаче реши да се покаже великодушен и снизходително обясни поведението на Сергей Станишев с факта, че бил „нежна душа”.

Бойко Борисов

Определението на кръвожадният предводител на партизанските орди Станишев като „нежен” на секундата предизвика цял порой от коментари, еднакво обидни и за двете страни. Борисов обаче не спря дотук и отправи предложение към министър Лиляна Павлова да заведе Сергей Станишев на разходка в гората, за да види сам последствията от некадърното строителство на ръководеното от него правителство.

„Павлова, няма защо да спориш със социалистите, най – добре само им покажи построеното от нас. Лили, ти си дама, покани този джентълмен на „Цанков камък”, та да си види колко струват неговите ремонти. Да види как са пропаднали скалите там и ще претрепят някой човек. Така му кажи – аз съм дама, каня те на разходка в гората” – заръча Борисов.

Борисов за Станишев:

http://www.youtube.com/watch?v=D65v8BIeuiQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *