Бойко другарува с братовчед на наркобоса Димитър Вучев – Демби – с видео

0
Борисов се застъпи за митничаря Николай Вучев - Вучката, който бил братовчед на Демби
Борисов се застъпи за митничаря Николай Вучев - Вучката, който бил братовчед на Демби

Митничарят Николай Вучев – Вучката редовно прави компания на премиера, докато двамата ритат топка. Оказа се, че преместеният от Терминал 2 преди време Вучев е братовчед на небеизвестния наркобос Димитър Вучев – Демби.
Бойко харесва компанията на митничаря и дори се коментира, че двамата са приятели. След преместването на Вучката на друго място, премиерът се обадил на шефа на митниците, Вальо Танов, за да настоява да върнат Николай на предишната му работа.

Димитър Вучев - Демби
Димитър Вучев - Демби

След като телефонният разговор между Бойко и Вальо Танов стана публично достояние, премиерът не отрече познанството си с Вучката. То би било и доста глупаво да отрича, при положение, че всички знаят за срещите им на терена. Бойко обаче бил ядосан, че замесват името му в подобни безсмислени скандали, защото Вучев бил на нисък пост.
Братовчедът на Николай, Димитър, е един от наркобосовете в страната. Учудващо за мнозина, Демби е почитател на поезията и бойко борисов голдори мислел да издаде книга, посветена на живота си! Той също харесвал спорта, но нямал желание да играе футбол. Мнозина го смятат за наркоман, но той упорито отрича и дори предлага на всеки, който иска, да се изкачат заедно до някой висок връх в планината, като например Черни връх.
Напоследък Демби е в открита война със Златко Баретата, като го обвинява в поръчителството на много убийства и отправяне на заплахи към него и семейството му.

Бойко Борисов: Да, лобирах Николай Вучев – Вучката да се върне на работа! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *