Бойко Борисов уволни Бареков!

1

БарековШефът на ТВ7 Николай Бареков е бил изгонен от медията тази сутрин. Собствениците на телевизията – Корпоративна търговска банка, зад която стоят управляващите, били силно обезпокоени от поведението на телевизионния шеф.

След 20 февруари, когато Борисов с подаде оставката, медията изведнъж сменила политиката си и застанала на страната на протестиращите. Явно Бареков за кой ли път е разбрал откъде дух вятърът и е побързал да се нагласи в правилната посока. Той даже уволни Люба Кулезич, заради интервюто й с Цветанов и гостите й пред него – Йордан Соколов и други стари муцуни, което твърдяха, че протестите у нас ги е организирал Путин. БойкоИ не само. С микрофон в ръка шефът на телевизията отиде във Варна в епицентъра на протестите, но на хората им писна от политическите му мимикрии и го освиркаха, дърпаха му микрофона, наричаха го продажник и подлога и дори налетяха да го изгоня със сила, което досега не са правили с нито един водещ.

След уволнението си Люба Кулезич намекна, че Бареков получавал СМС-и лично от Борисов и диктувал цялата политика на телевизията, като за управляващите трябвало да се говори само добро и да се хвалят. Заплатата му за това послушание и раболепие била 60 хиляди лева на месец. Явно Борисов никак не хареса обрата в политиката на телевизията и реши да накаже верното си куче, което досега лаеше само в правилната посока, коментират работещи в медията.

Тази сутрин журналистът е бил изхвърлен с гръм и трясък. Прекалено рано е взел да се нагажда, смятат запознати, трябвало е поне до изборите да пази гърба на ГЕРБ заради високата заплата и поетите договорки. Ядосан от унижението бил и Цветанов, когото протестиращите освиркаха направо в студиото. Гледаемостта на телевизията е спаднала с няколко пункта. Купените от Бареков журналисти от други медии също ще останат излъгани, особено Карбовски, който си отиде от Нова самонадеяна и със скндал. Не е ясно още кой ще оглави медията. В момента всички водещи са в шок.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *