Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бойко Борисов управлява от стената образованието в Бургас

Портрет на Бойко Борисов стои на видно място в Инспектората на МОН в Бургас. Всеки учител, или родител, който пристъпи светая светих на образованието първо се сблъсква със строгия портиер, а после с бдителния поглед на вожда, оплакаха се родители.

В някои от стаите на инспекторите също стоят снимките на Борисов, най-вече да засвидетелстват безкрайната вяра на служителите в бащицата. Паметливи си припомнят, че преди 10 ноември там не е имало портрет на Тодор Живков, най-малкото не се е намирал на всяко бюро.

Наскоро в ИО на МОН- Бургас настъпи поредният кадрови скандал. Още с встъпването в длъжност на новото правителство по време на голямата чистка без сериозни мотиви бе уволнена шефката на Инспектората доц. Таня Борисова и на нейно място назначена активистката от ГЕРБ Виолета Илиева, която нямаше ценза на предшественичката си. Илиева зае мястото без обявен конкурс и месеци наред работи назначена нелегитимно. Тия дни Конституционният съд върна на работа Борисова с мотивите, че е уволнена неправомерно. Илиева, която в момента е и общински съветник от ГЕРБ предостави на предшественичката си празна стая с телефон и бюро. Но не я допусна да ръководи. Контактът на инспекторите с Борисова бил забранен незнайно от кого и никой не смеел да говори с нея. Родители, които идват в инспектората, не знаят към коя от двете му шефки да се обърнат, тъй като Илиева не е напуснала. Носи се слух, че до няколко дни Борисова ще бъде уволнена отново, като една от негласните причини ще е, че на бюрото й няма никакъв портрет.

Бойко Борисов като охранител на Тодор Живков. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *