Бойко Борисов съжалява, че свалили „Господари на ефира“ вместо Слави Трифонов

2

Премиерът Борисов изрази съжаление, че от Би Ти Ви са махнали толкова хубаво предаване като „Господари на ефира“, а са оставили „Шоуто на Слави“. Според министър – председателя причината за странното решение е намесата на бившия президент Георги Първанов в делата на медията.

Бойко Борисов заяви, че в „Господари на ефира“ правителството и самият той се осмиват с много приятно чувство за хумор, докато в „Шоуто на Слави“ сипят откровени ругатни срещу него и Росен Плевнелиев. Според премиера, свалянето на „Господарите“ от ефир показало поне кой се радва на медиен комфорт и кой – не.

Бойко Борисов за пореден път възнегодува от постоянните подигравки на Слави Трифонов и екипа му с неговата особа и на президента Росен Плевнелиев. „Шоуто на Слави“ отдавна е трън в очите на премиера. Макар и да е доста пошло, вечерното шоу на Дългия в момента е единствената трибуна за критики към управляващите и най – вече срещу министър – председателя. Но до кога ли ще издържи? При всички положения, ако ГЕРБ спечелят втори мандат, Слави Трифонов категорично ще изхвърчи от Би Ти Ви.

Досега премиерът доста успешно се саморазправи с най – изявените си ти ви критици. Първо го отнесе Милен Цветков. Водещият на

Слави не може да преглътне факта, че той направи от Бойко медийна звезда

сутрешния блок на Нова тв беше изгонен от медията по неизвестни причини. Това се случи малко след публичното оплакване на Бойко Борисов: „Сутринта ме почва Милен, вечерта Слави ме довършва“. Със сигурност може да се каже, че Цветков беше уволнен по политически причини, тъй като докато беше водещ на сутрешния блок, предаването успешно конкурираше Би Ти Ви.

В крайна сметка, Милен отново беше върнат на работа в Нова тв, но вече избягва да е толкова остро критичен. След Цветков, дойде ред и на Светла Петрова и „Сеизмограф“. Водещата беше принудена да напусне Би Ти Ви, след като предаването й беше тикнато в негледаем часови пояс. Светла Петрова също се оплака от цензурата в Би Ти Ви и коварните им механизми да отстраняват неудобните.

Третата, която изхвърча, за да осигури медиен комфорт на Бойко Борисов, беше Мира Баджева. Предаването й „Отпечатъци“ първо беше избутано в 8 сутринта в събота, като на нейно място Би Ти Ви намести сладникавата и беззъба Лора Крумова.

По всичко изглежда, че премиерът Борисов е този, който си нарежда телевизионните предавания по свой вкус. Остана само Слави Трифонов, но при този случай управляващите ще пипат с кадифени ръкавици, тъй като Дългия няма да се даде без бой.

Слави се гаври с новата президентска двойка Плевнелиев – Попова. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *