Бойко Борисов пак не призна грешките в управлението си

3

бОРИСОВ И РАЙКОВБойко Борисов с мъка, но не и без неизменното фукане сдаде властта на сформирания от президента Росен Плевнелиев служебен кабинет.

Вероятно да бъде доказана и без това очевидната връзка между новите и старите, залата бе украсена от огромен букет оранжеви гербери, поръчани от служителите на Борисов. Всички забелязаха съвпадението на чистото 13. 13-тото българско правителство прие властта на 13 март 2013 година. Борисов посъветва с типичната си мъдрост Мартин Райков изобщо да не обръща внимание какво говорят партиите, включително и ГЕРБ. Което беше доста странничък съвет. Той не пропусна да ухапе и БСП, които можели още преди седмица да съставят кабинет и да откриват работни места. Изобщо нямаше смисъл да чакаме до изборите, затова подадох оставка, обясни бившият премиер и щедро каза, че в изборите могат да участват и други партии освен ГЕРБ. протести ток2

Според Борисов, Господ му е изпратил изпитанията, понеже цялото правителство било сгрешило. Много направихме, много и сгрешихме, обобщи той. Но щели да се поучат от грешките си. Естествено, тези грешки идвали от предишните управления. Ако всяко правителство досега било направило по една магистрала и по един музей, сега нямало ГЕРБ да набляга на магистралите. Но хората не оценили строителството и се вдигнали на бунтове. Какво лошо има да строиш метро и магистрали, попита учудено експремиерът. Ние ще си вземем поука и ще оправим доходите, но няма да обещаем на хората нито лев повече, отколкото са ни възможностите /а те в момента са нулеви/ . Той горещо обеща да не критикува новото правителство, защото вероятно няма как да седне да критикува отражението си в огледалото.

Марин Райков го похвали, че бил силен премиер, но леко го клъвна с думите, че ще ръководи работливо, а не бъбриво правителство. Той сам представи министрите си и обеща, че ще има конструктивен диалог с останалите партии, като с Борисов вече го провел и бил много доволен. Щял да търси и мнението на хората от улицата, за да разбере точните им искания. В края на церемонията Борисов се ръкува с всичките си вече напълно бивши министри, като прегърна топло единствено Цветанов. Някои се запитаха дали тази прегръдка не е последна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/fRl33kMGuks

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. „Грешки“ е слабо казано! Тоя тъпир Бойко Борисов буквално погреба България. Време е на власт да доойде Сергей Станишев. Тогава ГЕРБ-ерите ги чака МОР!!!

    • И БСП са същите глупаци … ;) Видяхме ги какво направиха за 20 години, ЕДНО НИЩО!!! ;)) Заедно с Доган и царчето … Пълна трагедия, с това мога да опеделя България … :))

  2. Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *