Бойко Борисов пъди Дянков и Цветанов, за да отърве кожата

4

Бойко13За да вдигне рейтинга си преди изборите, Борисов има само само един полезен ход. Да изрита Дянков в САЩ и да го спре да дава интервюта, защото хвалейки шефа си във всяко интервю той всъщност го дозакопава, твърдят блогъри.

През цялото време Дянков беше машата, която вадеше горещите кестени от огъня и играеше ролята на лошото ченге. Самият Борисов призна, че като идвали хора при него за пари им обещавал и ги пращал при Дянков. След това се обаждал по телефона на финансовия си министър да не дава парите. Така той излизал добрият, а Дянков лошият.

Вторият човек, без когото не може, но от когото трябва да се отърве в името на рейтинга, е Цветанов. Цветанов с ръкавелиТой е един от най-мразените министри, наговори за четири години куп лъжи, превърна България в полицейска държава, където първо бият, после казват защо те търсят. Хиляди хора бяха следени, подслушвани, бити и арестувани по грешка. А често за скандални убийства в ареста влизаше не който трябва. Рейтингът на Цветанов взе да отива към нулата, когато полицията би и протестиращи. Ако Борисов е човек, който държи на честта, приятелството и доверието на хората около него, той ще остави Цветанов заедно с негативите му, защото са и негови негативи. Ако иска властта обаче и то на всяка цена, Цветанов ще се превърне в политически труп.

Според блогърите сценарият е следният: Борисов мъжествено се изправя, отчита грешките си с Дянков и Цветанов, изгонва ги и си посипва главата с пепел. И казва – щом един наш човек не харесва на народа, аз го махам /заради което трябва да ме харесате колко съм принципен/. Дали обаче хората ще са склонни да повярват на такова разкаяние, не е ясно. Защото Борисов досега се разкая много пъти, но резултат нямаше. И защото според сценария, ако ГЕРБ спечели изборите, шефът пак ще прости на Цветанов и пак ще го назначи за своя дясна ръка. Той доверие на други хора няма.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qNb6z9pRuIY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Че той изгони Дянков вече. Остава му Цецко. Цецко носи само негативи. Обаче пък и много фалшиви гласове носи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *