Бойко Борисов не иска да помага на ЦСКА

0
Бойко Борисов
Бойко Борисов отряза ЦСКА

Скандалите в ЦСКА нямат край и всички очакваха от премиера да се намеси, при разрешаването на проблемите, но получиха отказ от Борисов, който не иска да се забърква с техните проблеми.

Собствениците от „Титан“ все още не могат да се разберат с инициативния комитет „ЦСКА Възраждане“ АД. От „Титан“ искат минимум 15 млн. лв, но задълженията на клуба са близо 80 млн. лв, което на практика прави сделката невъзможна. „Червените“ са пред фалит, от УЕФА ги плашат с отнемане на лиценза, а и никой не иска да удари свежа финансова инжекция. Клубът в момента е оставен на произвола на съдбата, което разгневи много фенове и предизвика редица скандали. Бойко Борисов пък заяви, че „Титан“ нямат право да искат толкова много пари, защото отбора няма бази, няма младежка академия, няма скъпи футболисти, а задълженията продължават да се трупат. Лидер на „ЦСКА Възраждане“ АД е депутатът от ГЕРБ – Емил Димитров. Той е в много близки отношения с премиера и за това се появи информация, че спасението ще дойде от Борисов, но той опроверга всичко и отказа да се намесва. Това е частен клуб и собствениците трябва да се оправят сами. Въпреки че Борисов помогна на Левски и Локо Пловдив, отказа да направи същото и с ЦСКА.

Бъдещето на отбора е много неясно и единственото спасение се вижда в лицето на руския гигант „Газпром“. От компанията ще подпишат спонсорски договор с „червените“, но това надали ще ги извади от кризата. Ако скоро не се стигне до някакво съгласие, един от най-известните български отбори може само да остане в историята.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *