Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бойко Борисов назначи Цецка за класна ръководителка на ГЕРБ

Цецка голямаБойко Борисов напусна временно парламента заради разклатеното си здраве, както обясни той. След операцията на минискуса все още ходи с патерица и му било трудно всеки ден да идва до Народното събрание. Но депутатите му да не си мислят, че вече са оставени безнадзорни и могат да се люспят, когато им скимне! Ни най-малко!

Борисов посочи за свой заместник  Цецка Цачева и така я похвали, че сигурно ще й остане прякор за цял живот. Тя е като класна ръководителка. Знае всеки от групата къде е и какво прави. От окото й нищо не може да убегне. Умее да спазва дисциплина и да налага дисциплина. Затова съм сигурен, че оставям групата в нейните ръце. Тя ще е моите очи и уши тук.

След такъв комплимент, няма нужда от каквито и да е обиди. Но Цачева не само не се засегна, но и с партиен устрем и вярност пое високия пост и каза, че няма да предаде доверието на началника си.

Разигра се цял водевил в стил 80-те години – рапорт даден – рапорт приет, а Цачева едва се сдържа да не козирува.  Тя зае мястото на изгонената Фидосова с необходимата чест и достойнство. И веднага хвърли строг поглед към повереното й стадо, пардон, депутати.

Борисов обясни, че не искал да товари Цветан Цветанов с такава голяма отговорност, понеже той сега бил много зает. Викали го в съда, в следствието, в прокуратурата и трябвало да оправя по-належащи проблеми, не партийните. Гербери обаче веднага коментираха под сурдинка, че това е първата стъпка по отстраняването на Цветанов от отговорните места в партията. Явно Борисов вече му няма необходимото доверие и почти елегантно го праща в съда да се оправя.

Според запознати, Цачева отдавна искала да извести съперника си и да стане най-близкият човек на Бойко Борисов. Така си осигурявала по-добра кариера в ГЕРБ, ако до изборите партията не се разпадне съвсем и не стане бутикова.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Бойко Борисов назначи Цецка за класна ръководителка на ГЕРБ

  1. huligan Отговор

    13.12.2013 в 12:06

    сигурно на Тиквоний Лъчо Мозъка МУ е предписал разходки заради разклатеното здраве,щом се наложи разходка ча-а-к до Израел

  2. Кики Отговор

    13.12.2013 в 17:04

    Че тя си е класна ръководителка и бивша партийна секретарка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *