Бойко Борисов гледал като през розови очила

0
Бойко Борисов

Навръх светлия национален празник „Съединението”, министър – председателят Бойко Борисов обеща, че през следващата година в България ще се случат истински чудеса и вече няма да сме най – големите бедняци в Европа. Към този момент държавата се справяла блестящо с поставените задачи и смело крачи по пътя на правилното развитие.

По неговото мнение, България била достигнала най – отлични нива по отношение на конкурентноспособността, което значело реално повишение в доходите на очуканите от позорната бедност граждани. След някакви си няколко месеца, нашенците щели да се радват на осезаемо повишаване на заплатите.

Бойко Борисов

Това негово изказване принуди мнозина недоверчиви граждани да твърдят, че Борисов сякаш гледа на живота през розови очила. Според тях, подобна прогноза нямало как да се сбъдне, докато не бъде заменен изцяло прогнилият държавен апарат, съставен от корумпирани и безхаберни чиновници. Защото дори и държавата да повиши реално доходите народът няма да усети нищо, понеже още в същия момент, че и преди това, ще вдигнат драстично цената на тока, парното, водата, храните и така нататък.

Иначе Борисов беше на посещение в пловдивското училище „Свети Патриарх Евтимий”, където ще бъде направена нова спортна зала за един милион лева. Той беше придружаван от министрите Свилен Нейков, Симеон Дянков и Сергей Игнатов. По – късно се очакват държавния глава Росен Плевнелиев и парламентарната шефка Цецка Цачева.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=h–ahmgZy_4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *