Бойко Борисов: Ако не спечеля 50 процента на изборите, излизам в опозиция

3

Бойко БорисовАко не взема 50 процента на тези избори и не мога да направя правителство само на ГЕРБ, излизам в опозиция, заяви премиерът в предаването „Всяка неделя“. Винаги си нося оставката в джоба, гледам как гласуват моите депутати, гледам другите и ако не стане това, което диктува съвестта ми, или Брюксел, ще си я подам. Ако се коалирам с ДПС, значи да подпиша смъртната присъда на ГЕРБ. С БСП няма как да управляваме заедно, прекалено сме различни. С Меглена Кунева бих управлявал, тя е европейски човек, има опит, но адвокатският кръг, който стои зад нея и всички жадни за власт бивши политици, не ми харесва, затова и няма как да сме заедно. На мен не ми трябва патерица, с която после да се оправдавам. Управлявах сам и ще продължа да го правя сам, иначе си тръгвам. Няма да се оставя да бъда в позицията на Станишев. Той е умен човек, има много качества, но не можеше да вземе нито едно решение сам. Непрекъснато тичаше да го одобрят ДПС и НДСВ. Той не можа да се разгърне като управник заради спирачките, които му поставяше Тройната коалиция. Между другото благородно му завиждам за жената до него. Тя е много умна и му дава много добри съвети. Но управление в коалиция е размиване на отговорности. Сега аз сам си ги нося и сам отговарям за тях. Дори и хипотетично не бих управлявал с Иван Костов. Той е човекът, който използва всички средства, за да пречи на ГЕРБ и да разбие ГЕРБ. Той лично беше депутат и на СДС и на ДПС. Казваше им как да гласуват, правеше всички подмолни игри. КеворкСега разцепва СДС, прави скандали, прави разни разкрития, за да остане в парламента и да върне БСП на власт. Защото при тях ще му е удобно в парламента, а при мен няма и да влезе. Костов е интригант, качество, което не уважавам. Отишъл при Дянков и му казал – Борисов много държи на Цветанов, а теб ще те жертва всеки момент. После отишъл при Цветанов и му казал обратно. Че ще оставя Дянков и ще жертвам него. Двамата дойдоха веднага при мен. Това е недостойно от негова страна, защото не искам да казвам по-силни думи. Сега Костов бърка всички скандали в дясното пространство. Там са СДС и той. Там е Яне. Там се е сложила и Кунева. А в ляво е тихо и спокойно само Първанов и Станишев се карат, за да не скучаят. Но българският народ е мъдър и има очи да миди магистралите и пътищата, които сме направили. И желязната ни финансова дисциплина. Разчитам на него да гласува за тези, които най-много са направили за България. А това сме аз и ГЕРБ, каза във „Всяка неделя“ Борисов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. ТОЗИ САМОВЛЮБЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ,СЕДНАЛ ДА ПЛАШИ КУЧЕТО СЪС САЛАМ.ЩЯЛ ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА,МИ КАКВО ЧАКАШ ПОДАЙ Я,ДА НЕ МИСЛИШ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ РЕВЕ ЗА ТЕБЕ,МАГИСТРАЛИ БИЛ НАПРАВИЛ.ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПО ОТСЕЧКИТЕ ПОСТРОЕНИ ОТ ТЕБЕ НА ХОРАТА ЩЕ ГИ ХВАЩА МОРСКА БОЛЕСТ,ПОСЛЕДНОТО БИ ГО ПОТВЪРДИЛ ВСЕКИ МИНАЛ ПО ТЯХ.

  2. И кеворк кеворкян легна на бойко борисов-ех какви въпроси му задаваше-само хвалби и плюене за Станишев-Еми как иначе ще е -нали Кеворка ще го ритнат от телевизията и пак ще бъде аут-Много станаха легенджиите–––затова държавата е на този хал-Света не започва и свършва с ГЕРБ,но свърши живота на народа-БЕДЕН,МИЗЕРЕН, СЪЩЕСТВУВАШ НА РЪБА-АМА ЗА МИТИСТРИ И ДЕЛУТАТИ ИМА ЛАПАНЕ,ПАРИ, И РАДОСТ БЕЗГРАНИЧНА.. ЕХ,ЗАЩО НЕ СМЕ КАТО ГЪРЦИТЕ………………………………….

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *