Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Бой за имоти на Луната

Бизнесът с лунни парцели процъфтява

За разлика от пазара за имоти на  Земята, който в последно време е изпаднал в жестока криза и няма почти никакво търсене, то този за парцели на Луната е в своя разцвет. Според чешка новинарска агенция само в Чехия вече повече от 3 хиляди души са горди собственици на космически имоти възлизащи на над 12 кв. км.  Най –  много е закупената площ от Луната, като покупките са претърпели своя “ космически бум“    малко преди Коледа. С тези данни чешката агенция се е сдобила чрез съдействието на директора на Galactic Agency  Филип Райхарт.  Райхарт ръководи легална американска фирма, която предлага на пазара чудесни площи от  Марс, Венера и Луната.

Мадона вече е горд собственик на извънземен имот

Директорът на Galactic Agency споделя,  че  бизнесът с космически парцели процъфтява, а най –  голям е интересът в световен мащаб към Луната.   Според данните най – много извънземни имоти са закупени от граждани на Израел, Чехия и естествено САЩ,  и Русия.

 Според  американската компания лунни парцели притежават и някои световноизвестни лица като Мадона, Никол Кидман, Том Круз и др. Според  Филип Райхарт по – назад  не са останали и екс президентите на САЩ,  които също са избързали да се сдобият със своя извънземен имот. Освен това своето място на Луната вече  имат и кметството в Прага, НАСА и други институции.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *