Бойко Кръстанов: Намерих жената на живота си!

0

Този път Бойко Кръстанов прекали. Няма начин да не предизвикаш присмех, ако се оплачеш пред целия свят, че женският интерес ти идва в повече. Тоя да не е гей“, вълна от подобни коментари на възмутени фенки заля социалните мрежи, след като актьорът се оплака във фейсбук, че напористи мадами много го тормозят.

Бойко Кръстанов
Бойко Кръстанов

Кръстанов напоследък наистина не може да се оплаче от липса на внимание. С влизането си в сериала „Под прикритие“ популярността му се изстреля във висините. Девойките си го бройкаха още по време на изявите му в „Стъклен дом“ и пропускаха да го затисн; в някое кьоше по баровете и дискотеките. Бойко тогава май не се дърпаше от този интерес и успя да изпробва в леглото си не една или две красавици, които търсят емоции с известните хора от шоубизнеса. Приятелите му още разказват за легендарните лудории, които е вършил в компанията на Явор Бахаров, Радина Кърджилова и други таланти от новото поколение български артисти.

„Бойко имаше едно готино черно кожено яке, с което наистина приличаше на гангстерче, и то много преди въобще да си помисли, че ще го вземат в „Под прикритие“. Та, с това яке и с подходящата физиономия на добричко момченце страшно се харесваше на жените. Всяка вечер си тръгваше с различна. Не ми е ясно как издържаше на това темпо. Да не говорим за другите лудории с алкохола и по-опасни вещества за повдигане на настроението. Подобни неща не свършват никак добре, но Бойчето успя някак си да се измъкне“, усмихват се аверчета от обкръжекието на актьора.

Той поне за известно време се откъсва от изкушенията на нощния живот покрай връзката си с красивата Ива Янкулова. Двамата ходят почти година, а симпатичната блондинка полага неистови усилия да извае Бойко по свой образ и подобие.

„Ива яко му беше стъпила на врата. Спряхме да го виждаме по баровете. Доста мадами гледаха с напразно очакване към вратата. Бойко го нямаше. С Ива предпочитаха да си стоят вкъщи, да пият вино и да гледат пиратски филми. Той си знае дали му е било готино или следваше по задължение този ритъм на живот“, коментират приятели на поредния безпощаден гангстер в „Под прикритие“.

Младокът в крайна сметка сам дава да се разбере колко му е било хубаво и издържа една календарна година на това подредено ежедневие, в което всеки следващ ден е по-предвидим от предишния. Бойко и Ива се разделят, но опитват да останат приятели. Актьорът твърди, че е взел правилно решение, късайки с красивата си колежка.

„И двамата с Ива се усетихме, че ни е твърде рано за сериозна връзка. Беше ни хубаво заедно и затова успяхме да си останем приятели. Не е имало драми и късане на кичури коса. Всеки тръгна по свой си път, но и сега купонясваме много добре заедно“, разказва Бойко. Той не успява да се върне в стария ритъм на непрестанни купони. Сърцето му е разбито на хиляди парченца, след като губи баща си. Двамата винаги са имали силна връзка.

„Татко ме научи да бъда добър човек и да се изправям срещу всяко препятствие в живота. От малък съм свикнал да съм самостоятелен, за да не притеснявам родителите си. В първия възможен момент започнах да работя, за да се издържам. Дори в гимназията се бях записал икономика и счетоводство с идеята, че ще изкарвам сума ти пари от сделки. Не мина тоя номер и сцената ме завладя изцяло. Нашите ме подкрепиха в това ми решение. Липсват ми разговорите с баща ми“, просълзява се Бойко. Покрай многобройните си ангажименти в театъра и киното той все пак успява да си намери сериозен човек, когото да обича и да споделя най-съкровените си емоции.

„Мисля, че намерих жената на живота си. Срещнахме се НАТФИЗ, Уя е още студентка. Още от самото начало с удивление разбрах колко общи неща имаме. Мога да й кажа всичко, без да се притеснявам, че ще създаде някаква интрига. Нагледал съм се на лицемери в нашата професия. Правят ти мили очи, а след това се чудят как да ти забият ножа в гърба. Едва ли на друго място могат да се съберат толкова много дребни душички. В началото много ме дразнеше това двуличие в някои от актьорите, които и до днес ми се пишат първи приятели. После свикнах и се научих да откривам наистина готините хора“, категоричен е Бойко Кръстанов.

Наскоро той се похвали, че се е уредил с агент, който да му търси работа на лондонската сцена. Засега мениджърът не е успял да издейства нищо подходящо за Бойко, но той не се отчайва.

„Не бързам, там със сигурност има хиляди като мен, които желаят също толкова силно да пробият. Усмихне ли ми се късметът, няме да го пренебрегна. Навит съм дори да скъсам с България и да се преместя в английската столица за постоянно. Там е съвсем друг свят, съвсем други хора. Всичко английско страшно ме привлича и няма много да се двоумя, ако излезе подходяща оферта“, признава си младият актьор.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/FuvD3C3i7j8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *