Богомил Бонев прати Борисов на почивка при братя Галеви

0

Бойко напуска КСБившият вътрешен министър от правителството на Иван Костов Богомил Бонев отново се изгаври с Бойко Борисов. Малко преди това в поредното си  изявление Борисов казва: „Аз съм близо 15 години непрекъснато в устата на хората. И това ме  уморява, и в края на краищата то води до…, абе голямо си е напрежение“.

Почини си, – посъветва го ексвътрешният министър, вземи иди при Галеви, поживей си с тях…Няма напрежение, няма умора, нищо няма да има. Ще си като прероден. Ти самият пръсна луди пари да си в устата на хората. Време ти  е да пръснеш и малко от нашите пари, за да се снишиш като кумира ти Тодор Живков. Така и на хората ще помогнеш… Препоръката на Бонев  събра веднага овации във „Фейсбук“.

Само преди няколко дни Бонев постна снимка от въздуха на „грандиозния“ митинг на Орлов мост, с който трябваше да се свали правителството. На нея се виждат шепа хора, които са се събрали все едно да коментират футболен мач. Това е протестът, написа ексминистърът и вбеси привържениците на ГЕРБ, както и много медии, които твърдяха, че многохилядна тълпа се е събрала на моста.

Той си навлече гнева на самия Борисов, който на няколко пъти го напопържа здраво по нашенски във Фейсбук.

„Генерале, според мен Разбойко се стреми към властта не само от собственото си неистово властолюбие и голям мерак за още и още политически келепирджилък. Май ми се струва, че това негово огромно стремление си е истински и неподправен инстинкт за самосъхранение, и спасяване от грозяща го  смъртна опасност. Защото хората,чиито лични интереси и достойнства погази едва ли ще го оставят жив, ако не е охраняван и не е управляващ. Управлението му е станало „гаранция за живот“, ми се струва“, коментира виртуален приятел на Бонев с името Пламен Пасков.

Друг, харесал поста, пък предполага, че Борисов се оттегля уж встрани, за да се подготви за президентския пост, където ще е пазен и неуязвим.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/oO-mz05e84s

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *