Боги с кака си Сани на море

0

Финалистите в „X Factor“ Богомил и Александра пуснаха обща снимка, с която казват на феновете си, че отиват заедно на морето. Засега феновете гадаят само на почивка ли ще са, или ще имат някакъв музикален ангажимент.

Боги засне скоро клипа си и той веднага го изстреля на челни позиции в българската класация. Според мълвата и Сани готви изненада, но все още не казва каква е. Звездите от формата много често имат общи участия и много често са заедно. Сани каза по време на предаването, че може да е майка на Богомил, но по-скоро се държи с него като по-голяма сестра.

Тя най-горещо поздравяваше след всеки успех стеснителният тийнейджър, а пред камерите признаваше, че единствената й конкуренция е Боги и му желае да спечели. Боги пък желаеше същото на Сани. За разлика от нея обаче той не обвини Стела, че прави номера, когато тя запецна на сцената и не можа от първия път да изпее парчето си. Богомил твърде рано влезе в света на големите и интригите и злобарството все още са му чужди като чувства. Но явно хората от обкръжението му бързо ще го научат.

Фолкпевецът Константин харесвал Сани и я канел на срещи, но засега медиите не са ги засичали заедно. Най-вероятно общата снимка с Боги значи, че това лято феновете ще се срещнат със своите идоли на живо на морето. Не е ясно дали Боги ще бъде придружаван отново от баба си, или грижите за него ще бъдат поверени на Александра.

 
Боги пусна първия си клип. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *