Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Играта на лисиците или как любовницата на Миро Найденов остана без пари

Любовницата на Миро Найденов гушна 94 бона за създаване на страница във „Фейсбук”

Мирослав Найденов и Кристина

Мирослав Найденов и Кристина

Любовницата на бившия земеделец номер едно Мирослав Найденов – Кристина Спасова, без много приказки е прехвърлила своя многомилионен бизнес на подставено лице, стана ясно след задълбочена журналистическа проверка. Младата дама се изхитрила да направи това буквално дни, след като самата тя бе подложена на прицел от прокуратурата и срещу нея стартира разследване за придобиване на незаконно богатство.

Конкретният повод за горещата проверка срещу 26-годишната красавица пък е станалият скандален договор за създаване във „Фейсбук” на профили на „Програма за развитие на селските райони”. Контрактът е на стойност 94 000 лева, сключен между фирмата на хубавата Кристина „Кей Ем Ком” и Министерство на земеделието.

Бизнес – мечта

Според данните от разследването, фирмата на Спасова е регистрирана в деня, в който младата бизнес дама официално напуска работа при Мирослав Найденов. Оттук нататък сякаш магьосник с вълшебна пръчка започва да налива огромни средства в новото дружество и „Кей Ем Ком“ мълниеносно успява да натрупа невероятно огромни активи. Така например, част от тях са две големи жилища в столицата, които са закупени за повече от половин милион през 2012 година.

Освен това, красивата млада дама се сдобива и с частен завод за гъби в Берковица. Освен с производствена база, предприятието разполага и с 450 декара земя, която според оценката на специалистите е на стойност повече от 1 милион лева. Освен това, Спасова сключва договор с община Берковица, съгласно който взема под аренда още 1 000 дка. Земя, за което плаща 114 300 лева.

Мирослав Найденов показва как се лови риба

Мирослав Найденов показва как се лови риба

Задълженията по всички сделки са платени кеш

Именно този факт предизвиква интересът на прокуратурата, в която и до момента няма никакви данни, Кристина Спасова да е теглила кредит от финансова институция. Към момента е назначена ревизия за установяване произхода на средствата.

Замитане на следите

Когато настъпва моментът прокуратурата да удари с всичка сила, през февруари т. г. красивата и умна Кристина срива плановете на държавното обвинение. По всяка вероятност предупредена за готвения „капан”, тя мълниеносно прехвърля всичките си фирми на възрастен човек от Берковица. Напращялата от капитали „Кей Ем Ком“ пък е прекръстена на БММС.

След това се случва още нещо – притежаваните жилища, земи и завод са изкупени от собственика на друга фирма, Димитър Младенов на 52 години. Въпреки официалната продажба, Кристина и до момента ползва апартаментите в София, а според запознати, в единия съжителства на съпружески начала с Мирослав Найденов.

След продажбата на всички активи, хубавицата остава без пукнат лев и в крайна сметка на проверката срещу нея е сложен край, защото на практика не остават данни за извършено престъпление.

Кой се крие в ъгъла

Най – интересно от всичко е, че това се случва малко след изтичането на скандалния запис между Миро Найденов, Николай Кокинов и Бойко Борисов, чрез който именно стана ясно за изпепеляващата любов между бившия земеделски министър и хубавата брюнетка. От разговора им става ясно, че точно Найденов изпитва притеснения заради интереса на прокуратурата по отношение на „Криси”, защото точно тя е била натоварена да разпределя парите за присъствие в медиите. Борисов от своя страна пък разкрива, че става въпрос за Европейски пари.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *