Богаташи! Иван и Ирина си купиха палат и станаха съседи на Иван Костов

1

Иван и ИринаНовата двойка Иван Христов и Ирина Сарачинова се сдобиха с истински палат. Тяхното имение се намира в Драгалевци и е точно до  двора на бившия премиер Иван Костов. Засега двойката не ходи на гости при известния си съсед, но го наблюдава от прозореца как се грижи за любимите си теменужки. Според хора, участвали в сделката, голямата къща с приличен двор в полите на Витоша струвала над половин милион и била платена поравно от двамата. Отделно за обзавеждане са дали над 100000 лева.

Въпреки че мебелите не били от най – скъпите и Ирина заложила на свободните пространства и най-скъпата стая била детската, където ще си играят двете й отрочета, да се обзаведат толкова стаи не било никак евтино. Иван си имал обеца на ухото, тъй като предишното му жилище беше взето от Вихра и тя живее там с дъщеря му Ава. При евентуална раздяла с Ирина, той ще олекне само с половината имот, а не с целия. И все пак честито на печелившите, но много от простосмъртните недоумяват откъде двамата имат толкова пари, че да си купят палат, какъвто няма дори шоумен номер 1 Слави Трифонов.

 Иван и АваКато се има предвид, че Ирина дълго беше в майчинство и едва миналия сезон започна да води предаване в ТВ7, пък и се грижи за две доста капризни и свикнали с всякакви глезотии деца, тя няма как да отдели четвърт милион и да го извади ей така от джоба си. Пък и банка не би й дала такъв огромен заем. Явно всичко е платил влюбения до полуда Иван, което пък поставя под въпрос неговите хонорари. Говори се, че за риалитито „Къртицата“, той и Андрей са си делнали половин милион лева. След това той пък продал сценария си за „Музикална академия“ и едновременно е водещ на предаването. Двамата водят и „Сблъсък“. Наистина това е изморителен интелектуален труд, но е безумно много заплатен.

За сравнение един актьор в Театъра на народната армия взима 750 лева заплата и ако не захлеби с някоя халтура или реклама, може и да не успее да си плати тока през зимата. В същото време глезените деца на телевизията грабят парите с пачки. И си купуват палати. Кой както я нареди.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/m8Ec2m2dwto

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Откъде пари за тая работа бе? Стоянка Мутафова, велика актриса, я съдят за неплатено парно и търси заеми, тия лигави пишлемета печелят милиони.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *