Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Богаташът Иван Христов се стиска за издръжката на дъщеря си Ава – дава само 270 лева

Вихра не позволява Ава да се среща със Сарачинова

Иван и Вихра се разведоха по бързата процедура, но не успяха да се споразумеят за издръжката на дъщеря им Ава. Отчаяната съпруга напусна разплакана съдебната зала, след като бившият й мъж заяви, че ще плаща месечно една минимална заплата за детето им. Вихра гневно коментира, че Иван е декларирал 15 000 лева месечен доход, а се стиска да даде повече за дъщеря им.

Бившите съпрузи се постараха да не се засичат в коридорите на съда. Затова Вихра пристигна няколко минути преди началото на делото. Заседанието придължи над три часа, а в залата двете страни си размениха тежки думи. Иван разказа пред съдията, че съпругата му не може да се примири, че обича друга жена и иска да му отмъсти като го държи далече от детето им. Вихра пък оспори издръжката, която предложи неверният й мъж. Иван заявил, че ще плаща по една минимална заплата – 270 лева. Въпреки че е милионер, ти

Иван ще вижда дъщеря си само 2 пъти месечно

ви продуцентът отказа да се бръкне по- дълбоко за единствената си дъщеря. За сметка на това, опосумът е поел изцяло разходите на любовницата си Ирина Сарачинова и двете й деца.

Вихра излезе от съдебната зала видимо огорчена от скъперничеството на бившия си съпруг. Водещата сподели, че Иван декларира месечно по 15 000 лева и не е редно да мине толкова „тънко“. Все пак Вихра постигна една от целите си – дъщеря й да не вижда любовницата на Иван – Ирина Сарачинова. Христов има право да взима детето си само два пъти в месеца – петъците от 9 до 18 часа. Съдът забрани на Иван да води дъщеря си в общия си дом със Сарачинова.

Водещата на „Споделено с“ категорично отказа 6- годишната Ава да се среща с любовницата на баща й. Според Вихра, Ирина Сарачинова е изключително манипулативна и се притеснява да се настройва дъщеря й срещу нея.

Вихра разказва за раздялата си с Иван. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *