Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Гълъбин Боевски скри децата си

Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски

Гълъбин Боевски отряза социалните контакти на цялото си семейство в интернет, след като беше освободен от затвора в Бразилия. Бившият щангист спря профилите на децата си във фейсбук и туитър след завръщането си в България. Синът му Пол и дъщеря му Сара, които изтриха профилите си в социалната мрежа, постваха редовно снимки и съобщения в личните си страници, в които нямаше нищо смущаващо, но строгият им баща е преценил, че и двамата не трябва да се появяват в публичното пространство по какъвто и да е начин.

Дъщеря му Сара

Дъщеря му Сара

Боевски е стегнал здраво двете си по-големи деца, които в негово отсъствие са се разхайтили и кривнаха от правия път. Синът му удари здраво по живота и започна да ходи през вечер по тузарски заведения с шумни компании, за които пръскаше спестяванията на баща си. Преди да бъде хванат с кокаин, Боевски изгони от вкъщи Пол, заради пиянските му изцепки и го изпрати да живее в родната си къща в Кнежа.

Хлапетата зарязаха тренировките, залитнаха по гаджета и алкохол

Хлапетата зарязаха тренировките, залитнаха по гаджета и алкохол

Щерката на Боевски Сара също се е изкалпазанила и е занемарила тениса. 16-годишната пуберка не щеше и да чуе доскоро майка си, която остана сама с три деца, и правеше каквото си иска. След ареста на баща си в Бразилия момичето развали успеха си в училище, необезпокоявано от родителски контрол, и се отдаде на гаджета.

След завръщането на баща си обаче хлапето е поставено под ключ и вече е забравило за живота, за да изкара прилични оценки в края на годината, разказват близки до семейство Боевски. Съседи на спортиста в София не виждат щангиста и семейството му често във входа на кооперацията. Според тях в момента най-вероятно те обитават апартамента, в който преди това се ширеше синът Пол, за да не бъдат снимани от папараците, които ги напипаха след освобождаването на Гълъбин от затвора в Бразилия.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *