Бодигард на Бойко Борисов се застреля

0
Бойко Борисов

Шефът за звеното на борба с тероризма във Велико Търново Павел Ангелов се е прострелял в понеделник сутринта в 4,27 ч. с личното си оръжие.

Антитерористът се приготвял за работа , когато пистолетът паднал на земята и гръмнал в крака му. Куршумът влиза в лявото бедро на Ангелов, минава през таза, меките тъкани и засяга червата му. Пострадалият сам подал сигнал, че се е самопрострелял. Вместо обаче да звънне за спешна помощ, той се обадил първо на прекия си началник – директора на Областната дирекция на МВР Живко Коцев.  Ангелов обяснил, че се е ранил по невнимание.

„Вероятно става въпрос за преумора. Все пак инцидентът е станал много рано сутринта, но категорично пациентът не е употребил алкохол“, каза доктор Людмил Гецов.

 

„По принцип не би трябвало да носи оръжие с патрон в цевта, това не е безопасно“, коментира  Димитър Димитров, шеф на Националната следствена служба за охрана.

Образувано е досъдебно производство за причиняване на средна телесна повреда в Окръжната следствена служба под ръководството на Окръжна прокуратура – Велико Търново.


ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *