Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Боби Цанков искал ченгета да го возят в багажника на патрулката

Радиоводещият Боби Цанков бил бит от полицаите, които го арестували

„Покойният Боби Цанков гениален измамник беше и страхотен дразнител,“ спомниха си от първа ръка  ченгета, работили по скандалния радиоводещ.

Докато работел в радио „ Спорт“ още като млад журналист бил задържан за измама. Цанков обещавал на рекламодатели, че ще ги уреди с рекламно пано в София като промоция и им взимал парите. Цанков обаче имал тотално чувство за безнаказаност. По- късно се разбра, че по това време  той бил пазен от държавните гардове на Националната служба за охрана в извънработно време. Въпросните лица дори бяха впоследствие уволнени.

Последното желание на Цанков било да се вози в багажника на ченгетата

Цанков посрещал ченгетата, дошли да го задържат по образувано от прокуратурата дело, с думите : Добре, ама искам да ме возите в багажника!“ Дълго не отстъпвал от странното си условие, докато не го респектирали солидно със солидна порция бой.

Чак по- късно авторът на фразата “ Бегълците никога няма да свършат“  Боби Цанков минал на по- големи рекламни договори с фирми, като им обещавал рекламно време в най- рейтинговите радио предавания, взимал им парите – но така и не изпълнявал обещаниято си.

Накрая, преди да го разстрелят показно на 5 януари 2010 г. ,30- годишният Цанков бе известен повече като дилър на хероина на друг един покойник – Антон Милтенов- Клюна.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *